Skip to main content

Kom Volleyballen bij Boemerang!!!!

Boemerang is de volleybalvereniging van Eibergen. We zijn een vereniging waar gezelligheid hand in hand gaat met sportieve prestaties.

Waarom zou je lid worden?

We zijn een actieve vereniging voor zowel jong als wat minder jong. Vanaf 5 a 6 jaar kan je al beginnen met Cool Moves Volleybal, hier leer je op een speelse manier alle volleybaltechnieken. En vanaf de leeftijd van 10 jaar hebben de kinderen al de mogelijkheid om twee keer per week te trainen. We hebben veel verschillende teams, jeugd, recreanten, senioren, iedereen kan lid worden van Boemerang!

Naast het spelen van wedstrijden en trainingen worden er nog veel andere activiteiten georganiseerd zoals onder andere een sinterklaasmiddag voor de jeugd, uitstapjes aan het eind van het seizoen, feestavond als seizoen afsluiting en het scholentoernooi voor de basisschooljeugd in Eibergen.

Sinds kort hebben wij als vereniging de beschikking over onze nieuwe Beach volleybalvelden. Super trots zijn wij op deze 3 mooie velden die zijn aangelegd bij Zwembad ‘’t Vinkennest in Eibergen. Hierdoor kunnen we nu ook een zomer abonnement aanbieden voor mensen die alleen willen beachvolleyballen.

Wil je eens kijken of volleybal wat voor jou is? Er is altijd de mogelijkheid om gratis 4 keer mee te trainen. Stuur dan een email naar ledenadministratie@vvboemerang.nl of een berichtje naar 06-12067371

Wij nemen dan contact met je op!!
Meer informatie kunt u vinden op onze website

VV Boemerang website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant