Skip to main content

Wij zijn B.C. Yapton

Wij zijn B.C. Yapton en op de maandagavond en de woensdagochtend spelen wij in sporthal de Pickerhal met enthousiaste spelers badminton in Eibergen. Afwisselend in duo’s spelen wij recreatief een fanatiek potje badminton! 

Bij ons staat het plezier in het spel voorop. We spelen meerdere partijen en wisselen na elke partij. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om met en tegen elkaar te spelen. Fanatiek zijn wij zeker maar spelniveau is niet het belangrijkste voor ons. We helpen elkaar graag en proberen elkaar beter te maken waar mogelijk. Zowel beginnelingen als spelers met ervaring spelen met veel plezier bij onze vereniging.

Een gezellig potje badminton heeft niet veel nodig en daarom bij je bij ons aan het juiste adres. Zowel jongere als oudere spelers zijn van harte welkom bij B.C. Yapton.

Dus voel je vrij om een keer langs te komen en een shuttle te slaan! Het enige wat je mee hoeft te nemen is sportkleding en zaalschoenen. Voor rackets, shuttles en begeleiding wordt gezorgd.

Op de maandagavond en de woensdagochtend spelen wij in de Pickerhal aan de Kerkstraat in Eibergen, dit begint op maandag om 19:30 uur en op woensdag op 08:45 uur. Nieuwe leden kunnen ter introductie 3 keer meespelen om te kijken of het bevalt.

Voor meer informatie en/of aanmelden: bcyapton@gmail.com
Of neem een kijkje op onze website

B.C. Yapton website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant