Skip to main content

Brech iedereene plezeer…!

v.v. DEO is een voetbalvereniging in Borculo, liggende aan de rand van Borculo, in de buurtschap Dijkhoek. Begin van het seizoen telden wij 535 leden, waarvan nu zo’n bijna 250 jeugdleden.
De vereniging heeft als missie een vereniging te zijn waar ieder lid met plezier komt en zichzelf kan ontwikkelen op zijn of haar niveau. Niet alleen als voetballer/voetbalster, maar ook op persoonlijk en sociaal vlak. We willen dan ook een echte familieclub zijn, waarbij prestatie en gezelligheid samen komen. Onze leden zijn betrokken bij de club en delen een gemeenschappelijke ambitie om de vereniging nog beter en mooier te maken.

Deze missie is verankerd in onze kernwaarden; familiair, sportief en gezellig. Dit is onze basis als club en waaraan ons hoofd- en jeugdbestuur veel aandacht besteedt. Dat dit door de inwoners van Dijkhoek en omstreken zeer wordt gewaardeerd, blijkt wel uit ons florerende (en nog steeds groeiende) jeugdafdeling. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

TROUW AAN DE CLUB
Ondanks dat we al ruim 1,5 jaar niet (of nauwelijks) ons als vereniging op de velden hebben kunnen presenteren, zijn we bijzonder trots dat de verbondenheid groot blijft. Want waar zouden wij zijn zonder sponsoren, leden, en vrijwilligers?

Gelukkig blijft ons ledenbestand groeien. Voor onze jeugdleden organiseren we bijna wekelijks activiteiten maar dat ook onze senioren, die lange tijd door Corona zelfs niet eens welkom waren op het sportcomplex, trouw blijven aan de club verdient een groot compliment.

De vele commissies en vrijwilligers zijn erin geslaagd om, ondanks de beperkingen als gevolg van de coronamaatregelen, alle werkzaamheden voort te zetten. Dankzij deze onverzettelijke inzet kunnen we concluderen dat we klaar zijn voor het komende voetbalseizoen, waarbij we hopelijk weer ‘echt’ het veld op kunnen!

Voor onze sponsoren, waarvan de meesten ons al jarenlang steunen, is het geen makkelijke periode. Toch zijn ook zij ons trouw gebleven en zijn er al veel sponsorcontracten verlengd. Met diverse acties schenken we aandacht aan deze onmisbare schakel in onze vereniging. Daarom willen we hen ook in deze bijdrage nadrukkelijk bedanken voor het blijven steunen van v.v. DEO.

Het bestuur van v.v. DEO hoopt dan ook iedereen, leden, ouders, sponsoren, vrijwilligers en donateurs het komende seizoen weer snel in goede gezondheid in de Dijkhoek te mogen begroeten.

v.v. DEO website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant