Skip to main content

Voetbalvereniging Reünie: volop in beweging.

Voortgekomen uit verenigingen met prachtige namen als Concordia en De Hagedissen, viert voetbalvereniging Reünie op 15 juni 2021 alweer haar 89-jarig bestaan.

De teams van Reünie spelen hun thuiswedstrijden op sportpark De Wildbaan, gelegen aan de rand van het centrum van Borculo. De komst van een nieuwe school van het Staring College op De Wildbaan zorgt bij alle verenigingen voor een enorme impuls. Voor Reünie betekent dit dat wij in de 2e helft van het komende voetbalseizoen gaan beschikken over een hypermodern kunstgrasveld.

Bij Reünie staat het voetballen met plezier voorop. Volgens onze visie gaat het plezier hebben echter hand in hand met ontwikkeling. Wanneer je speelt in een selectieteam, gaan we ervan uit dat je ook een stuk ambitie hieraan toevoegt.

Maar ook wanneer de ambitie niet zo groot is, ben je van harte welkom bij Reünie. Want bovenal zijn wij een warme en gezellige vereniging waar voor iedereen plaats is! Wij zijn dan ook heel blij dat we voor komend seizoen een 5e seniorenteam erbij krijgen en starten met het 60+-voetbal.

Om ook onze jeugd het plezier in het voetbal te laten behouden, zullen zij met ingang van komend seizoen onderdeel uitmaken van de SJO UNO ’21. Zodoende kunnen wij ieder jeugdlid de mogelijkheid aanbieden om op haar of zijn niveau te trainen en te spelen.

Onze vereniging is volop in ontwikkeling en hier zijn we ontzettend blij mee!

v.v. Reünie website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant