Skip to main content

Stichting Survivalrun Beltrum

Trainen in de Bakermat van de Survivalrun sport!
In de zomer van 2020 is onze nieuwe trainingslocatie in gebruik genomen. Gelegen op het sportpark De Sonders is hier een groots opgezette hindernisbaan gerealiseerd om de groeiende groep survivalrunners uit Beltrum en omstreken onderdak te kunnen bieden.

Wat is Survivalrun?
Survivalrun is een veelzijdige buitensport die eind jaren ’80 bij ons in Beltrum is ontstaan. Survivalrun combineert hardlopen met het bedwingen van hindernissen. Het is een uitdagende sport waarbij kracht, conditie, souplesse, techniek en doorzettingsvermogen belangrijk zijn. Want naast het lopen en de hindernissen speelt ook de ‘strijd tegen de elementen’ een belangrijke rol. Water, wind en temperatuur kosten extra kracht tijdens een survivalrun. En survivalrun gaat altijd door: zomer en winter!

Hebben we je interesse gewekt en wil je ook eens ondervinden wat de Survivalrun inhoud?
Mocht je interesse hebben, of als je denkt dat is wat voor mijn kind meld je dan aan via onze website voor onze proeflessen. Voor de jeugd (8+) is dit in de regel elke eerste zondagochtend van de maand en voor volwassenen (18+) is dit op de eerste dinsdag of donderdagavond. In een periode van 4 weken kun je aan den lijve ondervinden wat de sport is en inhoud en proberen we je de basistechnieken bij te brengen.
Ben je minimaal 8 jaar oud en niet bang voor wat lichamelijk inspanning? Kijk dan op onze website www.survivalrunbeltrum.nl of mail voor meer informatie info@survivalrunbeltrum.nl.

Survivalrun Beltrum website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant