Skip to main content

VV Rietmolen gebruikt de coronaperiode om de accommodatie verder te verfraaien

Voetbalvereniging Rietmolen maakt dit jaar al voor het 10e jaar onderdeel uit van de Dorpsaccommodatie Rietmolen (DAR). Een prachtig complex dat op voormalig Sportpark de Wieken meerdere Rietmolense verenigingen een thuis geeft. Vanuit de oude situatie bleven enkele faciliteiten voor de vereniging echter op een onpraktische locatie. Reden genoeg voor de vrijwilligers om een nieuwe doorstroomlocatie te creëren.

Recent is de nieuwe opslagruimte voor spelmaterialen in gebruik genomen. De allerjongste trainers van de vereniging kregen de sleutels overhandigd door een afvaardiging van ‘de Vuttersploeg’. De oude opslag was al enig tijd een irritatiefactor (’n kroephok’) en de anderhalvemeterregel was er niet te handhaven. Ook zijn tien nieuwe ballenkooien aangeschaft die gekocht werden van de opbrengst van de zeer succesvolle kerststollenverkoop van afgelopen december. Hiermee heeft de vereniging tijdens het rustige coronajaar weer een mooie upgrade gekregen.

vv Rietmolen website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant