Skip to main content

VV Ruurlo 90 jaar jong!

RUURLO – Voetbalvereniging Ruurlo bestaat dit jaar op de kop af negentig jaar. Hoewel het geen officieel jubileum is, hebben wij als bestuur toch gemeend dit achttiende lustrum flink te moeten vieren. Het is immers een leeftijd waar wij als vereniging trots op mogen zijn!    

Het feestprogramma bestond uit verschillende onderdelen. 

Zo is er op sportpark ‘t Rikkelder een expositie ingericht over de negentigjarige geschiedenis van VV Ruurlo. De expositie bestond uit items uit het verleden tot het nu waarbij stil is gestaan bij alle belangrijke momenten in de historie van VV Ruurlo. Als bestuur willen we hier aandacht aan besteden omdat onze historie bepaalt wie wij nu zijn. Daarnaast is er een prachtige versie van ons oude clubblad gemaakt, De Hazewind. Als onze leden hebben deze “oude” Hazewind ontvangen. Een prachtig overzicht van 90 jaar VV Ruurlo. 

Het feestprogramma begon voor alle sponsoren, de leden van de Businessclub en de Vrienden van Geel Zwart met een prachtige sponsoravond. De avond werd verzorgd door Hans Kraay Jr., cabaretier Thijs Kemperink. Een prachtige avond waar onze sponsoren en vrienden van hebben genoten. 

Officieel was vrijdag 1 april de daadwerkelijke datum dat onze vereniging 90 jaar bestond. De VV Ruurlo is opgericht op 1 april 1932 bij het toenmalige Cafe Arfman. Op deze vrijdag is een officiële receptie gehouden met aansluitend een knallende feestavond. 

Jeugdevenement

Op zaterdag 2 april is er specifiek aandacht besteed aan onze jeugdleden. Overdag werd er een prachtig voetbaltoernooi georganiseerd, waarbij alle jeugdleden in flink door elkaar gehusselde teams tegen elkaar hebben gevoetbald. 

FC Twente

De knaller voor onze jeugdleden was het bezoek aan de wedstrijd Twente – PSV. Met ruim 280 jeugdleden, in 6 bussen, werd een bezoek gebracht aan het Twente stadion. En daar hebben ze genoten van een prachtige voetbalwedstrijd.

Op de zondag zijn de officiële festiviteiten afgesloten met Frühschoppen omlijst met passende muziek. Deze activiteit was gericht op onze oudere leden en was een erg passende afsluiting van dit mooie feestweekend. 

Dit prachtige weekend liet zien dat de VV Ruurlo welliswaar 90 jaar is, maar nog springlevend. Een prachtig feest georganiseerd door vele vrijwilligers, waarvoor wij erg dankbaar zijn. En we gaan ook zeker 100 jaar oud worden! 

VV Ruurlo website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant