Skip to main content

Survivalrunners D’RAN! Neede

Survivalrunners D’RAN! Neede heeft veel te bieden voor haar leden: sportieve uitdaging, supermooie hindernissen op een fijne locatie rondom de sportvelden in Neede en sociale contacten. Wij zijn er voor iedereen die deze uitdagende sport wil beoefenen. Voor beginners is er de mogelijkheid om in vier lessen kennis te maken met de sport en de basistechnieken te leren. Voor de (meer) ervaren sporter is er op

onze trainingslocatie, door de grote variatie aan hindernissen, voldoende uitdaging. Alle technieken kunnen worden getraind in de 6 combi-hindernissen die te vinden zijn rondom de voetbalvelden op sportpark ’t Haantje.

Samen goed voor ± 1800 m2 klimplezier!

Dit jaar vieren we het eerste lustrum. 17 april 2017 is D’RAN! opgericht. We laten dit niet onopgemerkt voorbijgaan. Onze activiteitencommissie is bezig met de organisatie van een lustrumfeest voor de leden. Momenteel zijn dat er ongeveer 230, waarvan zo’n 100 jeugdleden.

Een vereniging bestaat uit leden, leden zorgen dat een vereniging kan bestaan. Als lid van D’RAN! kun je echt iets betekenen voor de club. De diverse werkgroepen zoals de groep bouw en onderhoud, de activiteiten commissie, kantinedienst ter ondersteuning van SC en natuurlijk de trainers draaien op de vrijwillige inzet van enthousiaste leden! Deze werkgroepen zijn onmisbaar voor de club en belangrijk voor de sociale contacten!

We zijn er best trost op dat we ons uitgangspunt: “door en voor vrijwilligers” nog steeds kunnen waarmaken. Ook onze goed opgeleide groep trainers, voor zowel de jeugd als de volwassenen, bestaat volledig uit vrijwilligers. Uiteraard worden trainerscursussen, bijscholing, kleding ed. voor de trainers door de vereniging gefaciliteerd. Tijdens onderhoudswerk aan de trainingslocatie wordt de inwendige mens zeker niet vergeten en zorgt de vereniging voor de nodige catering voor iedereen die meehelpt.

 

Ook lid worden
Lijkt het je leuk om lid te worden van onze vereniging? 

Kijk dan snel op www.dranneede.nl of stuur een mail naar info@dranneede.nl. 

D'ran! website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant