Skip to main content

WielerToerclub Neede

 

Samen fietsen op racefiets, gravelbike of mountainbike.

WTC Neede
Wielertoerclub (WTC) Neede is een actieve vereniging met inmiddels meer dan 100 leden. Door op verschillende niveau’s en disciplines trainingen aan te bieden is onze vereniging geschikt voor ervaren en onervaren fietsers.

In de zomermaanden worden er voor de wielrenners trainingen georganiseerd op de dinsdagavond en op de zondagochtend. Op de dinsdagavond streven wij ernaar om te fietsen in 3 groepen met verschillende snelheden, zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan fietsen. Aan iedere groep wordt een wegkapitein toegewezen die er op toeziet dat de groep bij elkaar blijft en de snelheid niet te hoog komt te liggen.
Wil jij ook een keer meefietsen, maar ben je geen lid? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom. Op dinsdag vertrekken we om 19:00 vanaf het (oude) marktplein t.h.v. Ami Kappers.

In de wintermaanden en bij slecht weer wordt er samen gefietst op de mountainbike en/of gravelbike. We gaan samen naar toertochten die georganiseerd zijn door (buurt)verenigingen of we maken een eigen route door de Needse bossen en omgeving.

Toertochten
Als WTC Neede houden wij ons ook bezig met de organisatie van onze eigen toertochten. In het voorjaar organiseren wij de “Used Rides Europe” Singels en Essentocht geschikt voor de racefiets. Op de 2e zondag van Oktober organiseren wij ieder jaar de “Used Rides Europe” Vlearmoestocht voor mountainbikers en gravelliefhebbers.

Meer informatie?
Ben jij nieuwsgierig geworden naar WTC Neede of lijkt het je leuk om een keer met ons mee te fietsen. Bezoek dan onze website www.wtcneede.nl of volg onze facebookpagina. Vragen? Mail dan naar wtcneede@outlook.com

Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant