Skip to main content

Volleybalvereniging Tornax Ruurlo

 

Bij Tornax kun je volleyballen voor de lol of er fanatiek mee bezig zijn. Wij gaan er vanuit dat die twee goed samengaan. Met plezier sport staat bij Tornax daarom hoog in het vaandel.

Je kunt bij ons volleyballen op elk niveau en voor elke leeftijd is er een trainingsgroep. Zo is er vanaf 5 jaar CMV volleybal op de donderdag en zijn er dames en heren teams die meedoen in de reguliere- en recreantencompetities. Heb je altijd gevolleybald en wil je niet elke week competitie spelen dan kun je bijvoorbeeld aansluiten bij een van de recreanten teams die 1x per week trainen.

Heb je nog nooit gevolleybald, ben je jaren geleden gestopt maar zou je graag weer een balletje slaan. Er is altijd een trainingsgroep waar je welkom bent!

Meer informatie kun je vinden op onze site: www.tornax.nl of laat je informeren via info@tornax.nl. Maar we nodigen je vooral uit om gewoon een keer mee te trainen om te ervaren of volleybal iets voor je is en hoe gezellig het bij Tornax is.

Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant