Skip to main content

ASV Eibergen – Sporten voor iedereen

Achterhoekse Sportvereniging Eibergen biedt verschillende vormen sport voor alle leeftijden en niveaus. Van jeugdatletiek tot G-atleten en van hardlopen tot sportief wandelen. Van jong tot oud en van beginnende sporters tot wedstrijdsporters.

Sportief bezig zijn in de buitenlucht draagt bij aan een gezonde levensstijl. Samen trainen leidt niet alleen tot betere sportprestaties, het werkt vooral ook motiverend. Gecertificeerde en deskundige trainers verzorgen het uitgebreide trainingsaanbod van ASV.  

ASV organiseert naast verschillende hardloopwedstrijden zoals de bekende Eiberrun in Eibergen ook andere clubevenementen, met zowel een sportief als een sociaal element.

ASV staat open voor iedereen, en dan ook écht voor iedereen. Een voorbeeld hiervan is het project MEEDOEN, een fonds van waaruit een deel van de contributie betaald kan worden voor bijvoorbeeld gezinnen met een minimum inkomen, gehandicapte sporters of vluchtelingen. Want we vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen. 

ASV Eibergen is opgericht in 1948 en haar moderne accommodatie ligt op Sportkamp de Bijenkamp. Dit duurzame Sportkamp ligt in een natuurrijk gebied, nét buiten Eibergen. Deze ligging in het buitengebied zorgt voor een extra fijne beleving van het buitensporten. 

 

Enthousiast geworden?
De eerste 4 weken mag je gratis deelnemen aan een training naar keuze. Kijk op www.asveibergen.nl voor alle mogelijkheden

ASV Eibergen website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant