Skip to main content

40 jaar volleybalvereniging Revoc

In 2022 viert Revoc haar 40-jarig bestaan en dit laten we uiteraard niet onopgemerkt voorbijgaan. Er staat voor alle leden een leuke feestavond op de planning. 

Bij volleybalvereniging Revoc gaat sporten en gezelligheid goed samen. Wij hebben meerdere damesteams, een heren recreanten team en jeugdspelers die samen volleyballen met volleybalvereniging Boemerang. 

De kracht van onze club is dat we een kleinere vereniging zijn, met veel gezelligheid en sportiviteit. Wist je dat veel van onze leden niet uit Rekken komen? Iedereen is bij ons welkom! 

Het hele jaar door worden er leuke activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden. Denk in de zomermaanden aan beachvolleybal bij Natuurbad Rekken, een ludiek volleybaltoernooi in de voorjaarsvakantie en een jaarlijkse barbecue met afsluitende activiteit. 

Ook buiten onze vereniging laten we mensen graag kennismaken met deze leuke sport. Daarom organiseren we jaarlijks een ‘wintertoernooi’ tijdens de kerstvakantie, waarbij we meerdere avonden vullen met sportieve wedstrijden. Uiteraard doen veel van onze leden hier zelf ook aan mee, maar dan gemixt in diverse teams. 

 

Enthousiast?
Kom gezellig een keer langs of train met ons mee. Neem contact op via tcrevoc@hotmail.com.

Kijk ook eens op onze website www.revoc.nl of volg onze pagina op Facebook: www.facebook.com/RevocRekken

Revoc Rekken Facebook
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant