Skip to main content

Paardrijvereniging voor jong en oud, als ambitieuze wedstrijdruiter, als recreatieve ruiter of als paarden- en pony liefhebber

Een actieve vereniging die open staat voor iedere pony- en paardenliefhebber en waar gezelligheid hoog in het vaandel staat. Wij bieden verenigingslessen aan op ons eigen clubterrein aan de ’t Wievenveld in Eibergen. Deze verenigingslessen zijn voor leden die in het bezit zijn van een (eigen) pony of paard.

Ons trainingsterrein is voorzien van een onlangs compleet gerenoveerde buitenbaan met verlichting, een gezellige kantine en ligt vlak bij een bosgebied met uitstekende uitrijmogelijkheden. In het winterseizoen worden de verenigingslessen in de binnen manege gegeven.

Naast de wekelijkse lessen voor onze leden organiseert de vereniging ook tal van andere activiteiten, zoals onderlinge wedstrijden, ponykamp, eventinglessen en nog veel meer.

Jaarlijks organiseren wij een driedaags Dressuurweekend waar wedstrijdruiters uit de weide omtrek aan deelnemen.

Ook lid worden van onze vereniging? Volg gratis 1 les bij ons om zo de leden en de club beter te leren kennen. Om deel te kunnen nemen aan de lessen dien je zelf over een eigen (lease) paard of pony te beschikken en moet je in staat zijn om zelfstandig en veilig in een groep te kunnen rijden.

Bij de contributie zit inbegrepen: wekelijks één vereniging les, gebruik maken van ons trainingsterrein en springmateriaal en deelname aan tal van activiteiten.

Kom vrijblijvend eens bij ons langs! Op donderdagavond tussen 18:30 en 21:00 uur. Trainingslocatie: Het Wievenveld 4, Eibergen

Kijk voor meer informatie op onze website

PC & LR de Berkelruiters website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant