Skip to main content

Sportvereniging Gareo voor jong en oud

Binnen de Sportvereniging Gareo uit Rekken wordt diverse soorten gym gegeven voor alle leeftijden. Het jongste lid is net twee jaar geworden, de oudste leden zijn al tegen de negentig.

nijntje Beweegt
Zo biedt Gareo voor de allerkleinste Ouder & Kindgym aan, waarbij, zoals de naam zegt, ouders mee gymmen met hun peuters. De lessen worden gegeven met ondersteuning vanuit het nijntje Beweegt programma. De kinderen leren o.a. spelenderwijs springen, rollen, klimmen, hangen, schommelen, evenwicht bewaren. Aan het eind van de peutertijd krijgen de kinderen de mogelijkheid om hun Nijntje Beweegt Diploma te halen. Vanaf de kleuterklas is er voor elke leeftijd een passende gymgroep om met leeftijdsgenoten te genieten van gym of turnen.

Volwassengym voor elk niveau
Voor volwassen is er voor elk niveau een gymgroep. Voor de actievere volwassenen biedt Gareo conditietraining. Waarbij spel en toestellen zorgen voor het op peil houden van de conditie, kracht en natuurlijk een stuk sociale contacten. Senioren die wat minder goed ter been zijn, kunnen oefeningen doen vanaf de stoel tijdens de wekelijkse stoelgym. En aan de groep daartussen wordt ook gedacht, door middel van lichtere lichamelijke oefeningen in de gymzaal.

Vacature gymleiding
Voor onze woensdagavondgroep zijn wij op zoek naar nieuwe leiding. Het gaat om de conditietraining voor volwassen, elke woensdag van 20:00 tot 21:00 uur. Heb je interesse en wil je hier graag meer over weten, stuur ons een mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Daarnaast zitten wij nog met tal van idee├źn voor nieuw op te richten gymgroepen, maar zonder docenten is dit helaas niet mogelijk. Dus lijkt het jou leuk om les te komen geven bij Gareo, neem dan contact met ons op.

Website: www.gareorekken.nl / email: gareo@outlook.com

Sportclub Gareo website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant