Skip to main content

Blauw-wit Ruurlo!

Door de corona pandemie is ook dit seizoen niet altijd even makkelijk geweest. Wel konden de trainingen gelukkig grotendeels door gaan. Voor volgend seizoen hebben we bij de senioren een herenteam en een damesteam die wedstrijden spelen op de zondag en we hebben een midweek damesteam dat wedstrijden op een doordeweekse avond speelt. We zijn voor de damesteams nog op zoek naar versterking, dus lijkt dit je wat? Kom dan vooral een keer meetrainen bij ons! De reguliere trainingsavond is op dinsdag van 19.15 – 20.45 voor de dames en 20.45 – 22.15 voor de heren. 

4 jaar geleden zijn we begonnen met een F-jeugd team. Dit is vorig jaar uitgebreid met een D-jeugd en een E-jeugd team, waar we ontzettend blij mee zijn! De F-jeugd speelt toernooitjes onderling met andere verenigingen uit de regio. De D-jeugd en de E-jeugd spelen competitie op zondag. Lijkt het jou leuk om eens te komen kijken bij onze trainingen? De F-jeugd is t/m 7 jaar en traint op dinsdag van 17.15 – 18.15. De E- en D-jeugd is t/m 12 jaar en traint op dinsdag van 18.00-19.00. Kom gerust eens een kijkje nemen of handbal wat voor jou is! 

Voor komend seizoen zijn we nog op zoek naar trainers en coaches voor verschillende teams. Ben jij of ken jij iemand die dit op zou willen pakken dan horen we dit graag! 

 

Mee trainen?
Lijkt het jou leuk om eens mee te komen trainen? 

Kom dan langs op onze trainingsdagen/tijden of stuur een E-mail naar blauwwitruurlo@outlook.com voor meer informatie.

Blauw-wit website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant