Skip to main content

Voetballen voor iedereen.

Naast het centrum van Borculo ligt op Sportpark De Wildbaan de voetbalvereniging Reünie. Bij Reunie staat plezier voorop. Iedereen op zijn eigen niveau lekker voetballen.

 

Dit jaar bestaat v.v. Reunie 90 jaar. In het weekend van 10-11-12 juni worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Met een sportcafé op vrijdagavond, jeugdactiviteiten op de zaterdag, groot feest op zaterdagavond en een clubontbijt op zondagmorgen.

 

Op zaterdagkunnen 60 plussers een balletje trappen. De (G)old Stars hoe we ze noemen  trainen elke zaterdagmiddag een uurtje. Na de training wordt gezamenlijk geëvalueerd.

 

De jeugdleden spelen bij de Samenwerkende Jeugdorganisatie UNO ’21. Door deze succesvolle samenwerking kunnen alle kinderen onder goede begeleiding op hun eigen niveau voetballen.

 

Sinds dit jaar is er op de velden van v.v. Reunie ook G-voetbal. Één keer in de twee weken wordt er getraind onder begeleiding van verschillende vrijwilligers.

 

Meer weten?
Wil je meer weten over v.v Reünie?
Kijk dan op onze website www.vvreunie.nl

VV Reunie website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant