Skip to main content

De senioren van Blauw-Wit staan niet stil

Helaas door de pandemie hebben we een korte competitie gehad, maar het trainen gaat gelukkig gewoon door. Met de nodige aanpassingen kunnen we nu buiten sporten. Dit doen we op de vrijdagavond van 19.00 tot 20.30 uur op het voetbalveld van VV Ruurlo. Normaal gesproken trainen we op de dinsdagavond in de sporthal ‘t Rikkenhage. De dames trainen van 19.15 tot 20.45 uur. De heren volgen daarna van 20.45 tot 22.15 uur. Lijkt het jou leuk om eens mee te komen trainen? Kom dan langs op onze trainingsdagen/tijden of stuur een E-mail naar blauwwitruurlo@outlook.com voor meer informatie.

De jeugd groeit hard bij Blauw-Wit!
3 jaar geleden zijn we begonnen met een F-jeugd team. Dit breidde zich al heel snel uit. Zelfs zo snel dat we aankomend seizoen met een D-jeugd en een E-jeugd team in de competitie gaan starten. De leeftijd varieërt tussen de 9 en 12 jaar. Ook hebben we een F-jeugd, dit team zal alleen geen competitie spelen maar wel regelmatig onderlinge toernooitjes met verenigingen uit de buurt. Lijkt het jou leuk eens te komen kijken bij onze trainingen? Wij trainen normaal gesproken op de dinsdag in sporthal ‘t Rikkenhage van 18.00 tot 19.00 uur. Nu in tijden van corona staan wij zeker niet stil. We mogen dan wel niet binnen sporten, maar wij zijn iedere dinsdagavond van 18.00 tot 19.00 uur te vinden bij zwembad de Meene in Ruurlo. Kom gerust eens een kijkje nemen of handbal wat voor jou is!

Blauw-Wit Ruurlo website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant