Skip to main content

De Obbink voetbalschool

Iedere zaterdagochtend zie je ze op het Ruurlose voetbalveld; huppelend, dansend, soms het groeiende kunstgras observerend, maar vooral voetballend. Een groep van jongens en meisjes tussen de 4 en 7 jaar. Dit seizoen begonnen met 6 en inmiddels uitgegroeid tot een groep met 17 kinderen. Gedurende het voetbalseizoen trainen iedere zaterdagmorgen van 8.45 uur tot 9.45 uur de talenten van de Obbink voetbalschool van vv Ruurlo.

Deze talenten zijn de 4- tot 7-jarige jongens en meisjes die kennis willen maken met het “voetbalspelletje”. Met leeftijdsgenoten wordt in een ongedwongen sfeer getraind waarbij het spelplezier voorop staat.
De meeste talenten, uitzonderingen daargelaten, vinden het de eerste keer wel wat spannend en komen dan vaak samen met vader, moeder, opa en/of oma langs om eens te kijken. Meedoen is uiteraard veel leuker!
De trainers proberen er iedere week weer een leuke training van te maken, met ranja en uiteraard een onderling partijtje als afsluiting van de training.

De spelertjes worden zelfs al gesponsord door Obbink, en bij echte wedstrijden krijgen ze dan ook de echt prachtige shirtjes aan. Dat is pas echt stoer!
Wil je ook graag voetballen? Kom gerust eens (vrijblijvend) met ons meespelen. Vooraf aanmelden is dan ook niet nodig.

VV Ruurlo website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant