Skip to main content

Volleybalvereniging Dynamo Neede

Welkom bij de sportkrant van Berkelland, een editie waarin volleybalvereniging Dynamo Neede natuurlijk niet mag ontbreken! Al jarenlang vormen wij een gezellige en sportieve club op verschillende niveaus en voor alle leeftijden. Ook hebben wij een eigen beachvolleybal accommodatie achter de sporthal, met 3 velden.
Al vanaf 6 jaar kun je bij ons de beginselen van het volleybal leren, ben je wat ouder dan kun je een balletje slaan bij de seniorenteams of de recreanten. Bij de jeugd zijn veel meidenteams actief op verschillende niveaus en in diverse leeftijdsklassen. Ook hebben we nog een herenteam dat actief is in de promotieklasse. Kortom, voor iedereen wat wils, hieronder nog een korte opsomming.

  • 6-12 jaar CMV (Cool Moves Volleybal)
  • 12-18 jaar junioren
  • > 18 jaar senioren en recreanten

Kijk voor de actuele trainingstijden en wat meer info over onze vereniging op www.dynamoneede.nl, zoek ons op de bekende sociale media of stuur iemand die je kent van onze club een berichtje. Misschien zien we je binnenkort dan wel op onze beachvelden of na de zomer hopelijk weer in de zaal!

Een sportieve groet,

Dynamo Neede

Dynamo Neede website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant