Skip to main content

Een zonnige toekomst voor VV Ruurlo

 

De voetbalvereniging in Ruurlo bestaat al meer dan 90 jaar en is springlevend en gezond. De vereniging in Ruurlo spelend aan de Furstenauerstraat op sportpark ’t Rikkelder heeft 680 leden, waarvan er ruim 470 actief spelen. De vereniging heeft 6 seniorenelftallen en 1 dames elftal. Daarnaast zijn er maar liefst 4 45+ teams, die deels in een competitie op zondagmorgen spelen en deels op vrijdagavonden spelen. Daarnaast is er nog een 35+ team en zijn er 2 damesteams die op vrijdagavond hun wedstrijden afwerken.

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. En dat is voor de VV Ruurlo zeker van toepassing. Onder leiding van een zeer actieve technische commissie wordt er hard gewerkt aan de spelers van de toekomst volgens een strak jeugdbeleidsplan. Zowel op prestatieniveau als op recreatief niveau zijn er veel jeugdspelers actief. Het plezier staat bij onze jeugd voorop en daarbinnen wordt er zo goed mogelijk gepresteerd. Met 254 jeugdleden verdeeld over 21 teams kunnen we spreken over een gezonde jeugdafdeling.

Gedurende het jaar worden er vele activiteiten georganiseerd binnen de VV Ruurlo, maar de Sven voor Ogen voetbaldagen voor onze jeugd is wel een voorbeeld waar samen spelen en samen werken het motto is. Onder leiding van ons eigen kader wordt de jongste jeugd 2 dagen vermaakt met allerlei voetbal activiteiten. Elk jaar opnieuw een hoogtepunt. Kortom, voor de VV Ruurlo ziet de toekomst er zonnig uit!

Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant