Skip to main content

Welkom bij V.V. Reünie!

 

Naast het centrum van Borculo ligt op Sportpark De Wildbaan voetbalvereniging Reünie, een vereniging waar plezier, saamhorigheid en gezelligheid hoog in het vaandel staan. De club kent diverse leeftijds- en doelgroepen die allemaal één ding gemeen hebben: de passie en het plezier voor het voetbal.

Op Sportpark de Wildbaan is het altijd druk, of het nu de wedstrijden van UNO’21, een onderdeel van V.V. Reünie, zijn of van V.V. Reünie zelf. Het sportpark en alle andere accommodaties liggen er keurig bij, dit komt door de vele vrijwilligers die hun handen uit de mouwen steken om het sportpark netjes te houden.

Inmiddels hebben we een mooi terras waar na de gespeelde wedstrijden, bij lekker weer, veel gebruik van wordt gemaakt door de diverse teams. Zo ook de meiden- en dames teams, een doelgroep die zich steeds meer aan het uitbreiden is bij Reünie.

Naast het voetbal vinden er op het sportpark nog veel meer activiteiten plaats. Onlangs vond de Kick Off van het nieuwe seizoen plaats, een feestelijke opening van weer een nieuw seizoen vol sportieve uitdagingen. Ook dit jaar heeft Reünie weer diverse activiteiten op het programma staan. Houd hiervoor de sociale media kanalen goed in de gaten.

We hopen jullie snel te verwelkomen op ons mooie sportpark.

Wil je een keer komen trainen?!
Kom dan langs op onze trainingsdagen/tijden of kijk op de site van V.V. Reünie.

 

Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant