Skip to main content

KOM VOLLEYBALLEN BIJ BOEMERANG!

 

Boemerang is de volleybalvereniging van Eibergen. Wij zijn een gezellige groep van enthousiaste spelers, toegewijde trainers, coaches en trouwe supporters.

Wat wij delen? Plezier in volleybal.

Boemerang is er voor zowel jonge mensen als wat minder jonge mensen. Of je nu een beginnende speler bent, die de fijne kneepjes van de sport wil leren of een ervaren volleyballer met jarenlange ervaring, bij Boemerang is er altijd een team waar jij je thuis zult voelen.

Vanaf een jaar of 5 kunnen kinderen al beginnen bij Cool Moves Volley (CMV). Hier wordt op een spelende manier alle volleybaltechnieken aangeleerd. Vanaf 10 jaar kunnen kinderen beginnen in een jeugdteam. Vanaf 18 jaar is er plek in één van onze seniorenteams of recreantenteams.

Naast de competitiewedstrijden worden er jaarlijks verschillende activiteiten voor onze leden georganiseerd, zoals een scholentoernooi voor de basisschooljeugd van Eibergen, sinterklaasmiddag, kersttoernooi, beachvolleybaltoernooi, uitstapjes aan het einde van het seizoen, en nog veel meer!

Sinds begin 2021 zijn wij erg trots op onze eigen beachvolleybalvelden! Bij zwembad ’t Vinkennest in Eibergen liggen 3 mooi aangelegde velden. Hierdoor kunnen wij langer en buiten doortrainen. Ook kan hierdoor een zomerabonnement worden aangeboden aan mensen die enkel willen beachvolleyballen.

Wordt jij, je kind, partner, vader, moeder, … ook enthousiast van volleybal? Kom dan vooral eens een kijkje nemen in de Pickerhal!

Er is de mogelijkheid om vier keer kosteloos mee te trainen. Dit kan door met iemand mee te gaan die al volleybalt óf door te mailen naar ledenadministratie@vvboemerang.nl.

Voor meer informatie: www.vvboemerang.nl

Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant