Skip to main content

Volleyballen bij Kerkemeijer Gemini? Doen!

 

Al sinds de jaren 50 is volleybal een populaire sport in onze prachtige Berkelstad Borculo en sinds 1965 wordt dit onder de naam Gemini gedaan. Volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini is een hechte vereniging met veel actieve leden, verdeeld over verschillende teams en niveaus. In de zomer wordt er ook altijd veel gebruik gemaakt van de beachvelden naast hoofdsponsor buitencentrum Kerkemeijer. Lijkt het jou leuk om kennis te maken met deze sport en onze verenging? Twijfel dan niet en kom eens meetrainen! Er is altijd plek voor nieuwe leden.

Binnen de verenging is er naast de sportieve prestaties ook ruimte voor gezelligheid en saamhorigheid. Onze evenementencommissie organiseert dan ook het gehele jaar door verschillende activiteiten voor zowel de jeugd als de senioren. Met veel belangstelling worden deze altijd bijgewoond.

Zien wij je snel?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar ons? Wij wel naar jou! Stuur een mail naar cv@gemini-borculo.nl. Vanaf 6 jaar kan er al gestart worden bij de mini’s en wij hanteren geen maximum leeftijd. Volleybal is een sport voor iedereen!

Op de hoogte blijven van onze vereniging of wil je graag nog wat meer zien? Neem dan eens een kijkje op onze website www.geminiborculo.nl of volg ons op onze socials:

www.facebook.com/geminiborculo

@kerkemeijergeminiborculo

Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant