Skip to main content

Manic Monday bij VV Rietmolen

Waar we in 2020 na Super Sonntag (8 maart) plotseling het voetbal- en kantineleven moesten staken is het lange tijd rustig gebleven op voormalig sportpark De Wieken in Rietmolen. Nu de voetbalschoenen weer langere tijd uit het vet zijn zit er zogezegd weer “Schot” in de zaak. Een goede reden om de jaarlijkse Super Sunday (op 2e paasdag Manic Monday) in Schotse sferen uit te voeren. Een dag met louter thuisspelende teams en veel gezelligheid werd door het derde elftal opgeluisterd met een wedstrijd in een heuse Schotse kilt. De punten gingen met HSC’21 3 mee naar Haaksbergen, het plezier bleef (tot laat) in Rietmolen!

3 Hoofdsponsors steunen VV Rietmolen

VV Rietmolen weet zich de komende 4 seizoenen gesteund door niet 1, niet 2 maar 3 hoofdsponsors! Het eerste elftal zal per afwisseling verschijnen met de bedrijfsnamen van Rietmolense ondernemers Eddy Wildenborg, Leo Essink & Rob Spikker op de borst. Om aan te geven dat dit écht drie hoofdsponsors zijn is er gekozen voor verschillende shirts per sponsor, hiermee hebben de ondernemers evenveel exposure en heeft de club een verlengde verbintenis. De bijzondere constructie geeft aan hoe breed gedragen het verenigingsleven in Rietmolen is. 

VV Rietmolen Website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant