Skip to main content

35 jaar (Beach)Volleybal

Op 10 september aanstaande is het 35 jaar geleden dat er in gymzaal  “de Molle” in Rietmolen voor het eerst competitief volleybal gespeeld werd door een RIVO dames team. Onder het motto “Het leveren van een sportieve prestatie in een gezellige sfeer” is RIVO in de loop der jaren uitgegroeid tot een vereniging met momenteel 5 dames, 2 heren, diverse recreanten en diverse jeugd teams in verschillende leeftijd klassen.

Momenteel spelen de RIVO leden de wedstrijden in de sportzaal van de Dorps Accommodatie Rietmolen alwaar vrijwilligers van de vereniging in 2014 ook beachvolleybalvelden hebben aangelegd om ook in de zomermaanden met de sport actief te kunnen zijn. Deze velden zijn pasgeleden uitgebreid met een 3e veld om zodoende daar ook het Rietbeach evenement te kunnen organiseren dat elk jaar medio augustus plaatsvindt.

RIVO is druk doende om, afhankelijk van de mogelijkheden i.v.m. corona, invulling te geven aan het organiseren van Rietbeach 2021 en de activiteiten die rondom het jubileum zullen plaatsvinden. Wij hopen u op deze evenementen te mogen begroeten!

Lijkt het je ook leuk om te (beach)volleyballen en wil je meer weten?

Stuur dan een email naar secretariaat@rivo-rietmolen.nl of

kijk op de website www.rivo-rietmolen.nl

RIVO Rietmolen website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant