Skip to main content

Schuurman BZC is dé zwemvereniging voor Berkelland

We zijn actief in Borculo, Ruurlo, Neede en Eibergen.  Vanaf zwemdiploma A tot de leeftijd van 100 jaar, in het water kun je het bij BZC vinden! Je kunt bij BZC terecht voor:

  • ZwemWijs
  • Waterpolo
  • Wedstrijdzwemmen
  • Masterzwemmen
  • Recreatief zwemmen

Zwemmen is net als je rijbewijs halen, je rijdt beter na meer kilometers. Diploma in de pocket en goed willen blijven zwemmen? Kom vijf keer gratis meedoen bij ZwemWijs en leer spelenderwijs de fijne kneepjes van de zwemsport.

Waterpolo is een spectaculaire sport. Bij Schuurman BZC kun je op alle niveaus hieraan deelnemen. Waarin teamgevoel, kwaliteit en een veilige, prettige sfeer de boventoon voert in alle niveaus.

Bij het wedstrijdzwemmen leren je alle zwemslagen aan en leren je een perfecte start en keerpunten te maken. Zin om wedstrijden te gaan zwemmen? Ook dat wordt op allerlei niveaus gefaciliteerd bij BZC. Zowel beginners als ervaren zwemmers zijn ook welkom bij de masters.

Wil je graag op een ontspannende manier zwemmen maar toch gerichte oefeningen doen? Recreanten zwemmen voor hun plezier bij Schuurman BZC. Gezelligheid is zo belangrijk! Er wordt regelmatig samen koffiegedronken na de training en de groep sluit ieder jaar het seizoen af met een gezellige fietstocht.

Je bent van harte welkom om een aantal keren vrijblijvend mee te zwemmen om te kijken welke groep het beste bij je past!

Voor info kijk op www.schuurman-bzc.nl, Facebook en Instagram. Op onze site kun je je gegevens achterlaten of je aanmelden voor gratis meetrainen.

Schuurman BZC website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant