Skip to main content

Is volleybal iets voor jou? Ontdek het bij Tornax!

Bij Volleybalvereniging Tornax kun je volleyballen voor de lol èn combineren met er fanatiek mee bezig zijn. Omdat deze twee goed samengaan staat met plezier sporten op nummer 1 bij Tornax. Tegenwoordig is Tornax een vereniging met een kleine 200 leden en biedt volleybal aan inwoners van Ruurlo en omgeving, voor alle leeftijden en elk niveau.  Zowel competitief als recreatief zijn er verschillende groepen die volleyballen.

Beachvolleybal: voor jong en oud
Zolang er nog niet in de zaal gesport kan worden vind je onze leden, net als elke zomer, op de beachvelden van Zwembad de Meene. Je bent welkom om mee te doen. Laat hiervoor een bericht achter via de mail: info@tornax.nl en we nemen contact op.

Tornax in het kort:

  • Plezier in volleybal staat op nummer 1
  • Voor jongens en meisjes van 5 tot 12 jaar, jeugdleden, dames en heren
  • Op vele niveaus in competitie of recreatief verband

In een gezellige sfeer

Maak kennis met volleybal bij Tornax
Wil je graag vrijblijvend kennis maken met volleybal? Meld je aan voor de 3 gratis trainingen via info@tornax.nl of kijk op onze site www.tornax.nl.

We vinden het leuk om wat van je te horen!

Tornax mix recreantenteam pakt zilver op het NK

Tornax website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant