Skip to main content

Smash Neede is klaar voor de toekomst!

Welkom bij onze gezellige tennis- en padelvereniging Smash Neede waar sportieve gezelligheid centraal staat. Bij ons kan je zowel tennissen op kunstgras, tennissen op Smashcourt als padellen op 1 van de 2 kunstgrasbanen. Tevens is onze Smashcourt baan speciaal ingericht voor het sporten met een rolstoel door onze intensieve samenwerking met de Esther Vergeer Foundation. Deze Smashcourt baan en twee padelbanen zijn pas sinds Mei 2021 geopend na een intensieve renovatie en klaar voor gebruik.

Smash Neede wil met deze beweging een stap zetten richting een mooie toekomst welke voor iedereen toegankelijk moet zijn ongeacht afkomst, fysieke gesteldheid of leeftijd. Ook is onze knusse maar gezellige kantine in een nieuw sfeervol jasje gestoken voor een glas fris of een drankje.

Ook nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken met tennis en/of padel, kom gezellig langs bij Smash Neede. Ook voor beginners wie eens willen lessen zijn er tal van mogelijkheden. Wil je een baan of meerdere banen huren, neem dan eens een kijkje op www.smashneede.nl of loop eens langs aan de Kronenkamp 8.

Tot snel op een van onze mooie en sportieve Tennis- en Padelbanen.

Smash Neede website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant