Skip to main content

TOURCLUB EIBERGEN

TCE staat voor Tourclub Eibergen en bestaat uit 3 groepen, namelijk de groep “Race” mannen en vrouwen en de groep “Fiets en Geniet”.

Tourclub Eibergen biedt haar leden de mogelijkheid om de fietssport in vele facetten te beoefenen. In oktober 1980 begonnen als alleen een tourclub met als doel het rijden van toertochten en het houden van avondtrainingen, heeft TCE in de loop der jaren haar doelen breder gesteld. Zij kent inmiddels een flinke groep sportieve ouderen  die vallen onder de groep Fiets en Geniet. 

Ieder jaar wordt er 2 veldtoertochten georganiseerd  de Gelders Landschaptocht Koudijs  Bos en Veentocht. In mei gaan de Deerns op ’t rad. In de maand augustus hebben we de Eibergse Fiets 4 daagse. 

Wanneer je erover denkt om lid te worden van Tourclub Eibergen dan mag je een maand vrijblijvend deelnemen aan de training- en zondagmorgen- tochten. Daarna kun je beslissen of een lidmaatschap wat voor jou is. Een helm is altijd verplicht om tijdens onze ritten te dragen.

Trainingsmogelijkheden Heren

Dinsdagavond: 19.00 uur 

Donderdagavond: 19.00 uur

Trainingsmogelijkheden Dames

Dinsdagavond: 19:00 uur 

Zondagmorgen: 09.00 uur 

De heren fietsen een route van 80 tot 100km 

De dames fietsen een route van 70 tot 80km

“Fiets en Geniet” groep  zijn “60 plussers” die op de woensdag- en vrijdagmiddag fietsen met hun E-Bike & stadsfiets

Zij vertrekken op Dinsdag en vrijdag middag om 13.30 uur bij de Pickerhal.

 

Meer informatie?
Zie voor meer info over Tourclub Eibergen:
www.tceibergen.nl 

TC Eibergen website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant