Skip to main content

V.A.S. BRENG

 

Lekker sporten met elkaar!

Dat is voor iedereen weggelegd. Ook al heb je een beperking

Dus ook voor jou!

V.A.S. BRENG is een vereniging die dat mogelijk maakt. Iedereen kan plezier hebben in bewegen. Kijk naar wat je wel kunt

Kom bij ons sporten. Gewoon lekker bewegen!

SPEL-EN-SPORTINSTUIF

Op donderdagavond in de even weken van 19.00 tot 20.30 uur in sporthal ’t Timpke in Borculo is er een Spel- en Sportinstuif voor mensen met een verstandelijke beperking.
Het plezierig in beweging zijn is het belangrijkste van elke instuif, waarbij de aandacht ligt op het spelelement en de mogelijkheden van de deelnemers.

Het vervoer kan worden geregeld.

FITNESS 50+

Op  woensdagavond van 17.30 uur tot 18.30 uur in gymzaal de Rekstok in Eibergen.

Om lekker fit en soepel te blijven. Op het programma staan gymnastische oefeningen en sport en spel onder begeleiding van een gediplomeerde trainster.

ZWEMMEN voor alle leeftijden

Op zaterdagochtend van 9.00 uur tot 10.00 uur kunt u onder begeleiding zwemmen in het overdekte zwembad van Marveld in Groenlo.

In dit uur worden de wedstrijdzwemmers in het diepe bad getraind voor diverse zwemtoernooien en voor de Special Olympics.

Daarnaast is er in het diepe bad ook de mogelijkheid om baantjes te trekken.

In het extra verwarmde ondiepe bad wordt fitness gegeven.

Heb je extra hulp nodig bij het omkleden of in het water? Neem dan uw eigen begeleider mee. Uw begeleider zwemt gratis mee.

 

INTERESSE?

Kijk voor meer informatie of een gratis proefles op onze website www.vasbreng.nl  of mail naar info@vasbreng.nl .

Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant