Skip to main content

v.v. DEO

 

v.v. DEO heeft als kernwaarden familiair, gezellig en sportief. Met vele vrijwilligers doen we er alles aan om dit te bewerkstelligen. Hierbij hebben we als streven om een veilige sportomgeving te creëren waarin iedereen zich prettig voelt.

v.v. DEO begint dit nieuwe seizoen met 530 leden, waarvan 430 spelende leden, 50 niet spelende leden en 50 donateurs. In totaal zijn er 26 teams waarvan 4 seniorenelftallen, 1 dameselftal, 1 heren 7-tal, 1 dames 7-tal, 1 zaalvoetbalteam en 18 jeugdteams.

Het eerste elftal van v.v. DEO speelt dit seizoen in de 5de klasse van het amateurvoetbal en staat onder leiding van coach Mick Hermsen.

“Onderhoud is behoud” is een bekende slagzin die bij elke vereniging wel past. Zo ook bij ons. Veel van het onderhoud rondom en op de vereniging wordt de laatste jaren door de vrijwilligers van v.v. DEO 7 uitgevoerd.

Ook vrijwilligers nemen een zeer belangrijke plaats in binnen v.v. DEO. Onze vereniging mag dan ook verheugd zijn met een zeer groot aantal vrijwilligers. Deze vrijwilligers, van jong tot oud, zetten zich, elk op hun eigen wijze, in, zodat iedereen, elke week, met veel plezier bij v.v. DEO kan voetballen!

Ook wordt dit jaar de 42e editie van de OVM DEO loop 2023 en de DEO trail run (25 en 40 km) georganiseerd. En vinden dan als vanouds plaats over de bospaden, langs de heidevelden en de nieuw aangelegde natuur in de Dijkhoek en omgeving.

Afgelopen seizoen hebben we het 75-jarig jubileum van de vereniging gevierd met diverse activiteiten gedurende het seizoen en met als afsluiting een jubileumdag in mei: één groot Dijkhoeks feest!

Ook de dames hebben vorig seizoen het 5-jarig bestaan van het vrouwen-en meidenvoetbal bij v.v. DEO gevierd met een reünie en een grote verloting.

Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant